PROJECTEN

wij zijn op zoek naar uitdagende projecten. Als belegging maar ook om in opdracht van een belegger/eigenaar een nieuwe bestemming te geven. In dit laatste gevakunnen wij de gehele projectleiding op ons nemen. Vooral projecten waar creativiteit en uitdagingen bij komen kijken hebben onze interesse.  

GRAND HOTEL ALKMAAR

in samenwerking met andere beleggers is recent dit monumentale gebouw verworven en omgetoverd tot een prachtig hotel met een stijlvol restaurant en een mooie brasserie. Op moment dat wij het verwierven had een tientallen jaren achterstallig onderhoud zowel buiten als binnen. Gelukkig was de constructie behouden. Ook waren een aantal monumentale details behouden. Dit hebben we gebruikt als model voor de grootscheepse verbouwing. De hele voorgevel is ook gerenoveerd, schoongemaakt, voorzien van nieuwe kozijnen met de originele detailering en nieuwe snij voegen. Het heeft de puienprijs 2009 opgeleverd. Grand Hotel Alkmaar is er gevestigd. Neemt u eens een kijkje op hun site. www.grandhotelalkmaar.nl

 

HAVINGHASTRAAT 23 ALKMAAR

Op industrieterrein de Viaanse molen staat dit markante gebouw. Het bedrijven terrein is een molengebied, vandaar dat bij het ontwerp gekozen is voor een open karakter ‘de wind speelt er als het ware door heen’ het gebouw is aan de buitenzijde afgewerkt met natuurlijke materialen. Zo is de gevel voorzien van houten panelen en is het markante ronde dak voorzien van koper. Victoria schoonmaakbedrijf heeft er zijn kantoor en opslagruimtes.

HAVINGHASTRAAT 22 ALKMAAR

Op industrieterrein de Viaanse molen staat één van de meest zuinige bedrijfsgebouwen van Nederland! De huurder gebruikt dit gebouw als kantoor maar ook zeker om aan te tonen dat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel staat. Het is een technisch gebouw maar toch heel plezierig om hier kantoor te houden. Het gehele dak is voorzien van zonnepanelen en twee windmolens. Daarnaast is door aard en zonwarmte een kelder vol water verwarmd. Dit water verwarmt het gebouw in de winter. Het systeem koelt het gebouw in de winter waardoor er geen airco nodig is!.

OUDEGRACHT ALKMAAR

Naast een aantal bedrijfsobjecten hebben wij het bezit en onderhoud van meerdere woningen in binnen en buitenland. Deze woningen zijn allen verhuurd aan nette huurders. Enkele woningen bieden wij te huur of te koop aan.

VEERSTRAAT ALKMAAR

in het legendarische pand van Birdland te Alkmaar hebben wij in samenwerking met de fa. Bolten een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. Op de begane grond is een horeca voorziening en op de verdieping zijn 6 appartementen. Alle ruimtes zijn verkocht. De historische vereniging heeft de pui bekroond met de puienprijs 2006.