VILLA ARDECHE FRANKRIJK

Het betreft een bungalow met 5 slaapkamers op een stuk privé grond van 800 m2 op 50 meter afstand van de rivier de Ardeche. Heerlijk beschutte tuin met heerlijk prive zwembad met verwarming en groot terras. Fantastisch uitzicht op de bergen! Op loopafstand zijn winkels en een paar restaurantjes. Voor uitgebreid winkelen of markten kunt u naar het nabij gelegen het dorp Valon Pont Arc of Roums. In de onmiddellijk nabijheid van het huis zijn vele activiteiten. Wandelen, Kanoën, bergen beklimmen, fietsen, grotten etc.
De in 2008 opgeleverde woning heeft een grote, comfortabele woonkamer. Vijf slaapkamers en twee badkamers. n de woonwijk met gelijksoortige woningen is een groot zwembad voor gemeenschappelijk gebruik. Wij bieden de woning per week te huur aan. In het hoogseizoen is de huurprijs € 2200, in het middenseizoen € 1250 en het laagseizoen bieden wij voor € 990 aan. met name het midden en laag seizoen is de omgeving zeer interresant voor fietsers en wandelaars. de temperatuur is dan nog lekker maar niet te heet. Indien u interesse heeft stuurt u svp een mail dan informeren wij u uitgebreid.

 

NU TE KOOP MET 10% VERLAAGDE PRIJS!

De woning bieden wij nu ook te koop aan met de lopende verhuurverplichtingen en dus een leuk rendement. Er zit geen BTW (TVA) druk op de deze woning, TVA op een woning geeft beperkingen met het vrij gebruik. daarnaast bent u dan verplicht op te verhuren via een organisatie. Met deze woning heeft u dus volledig de vrijheid om de woning te verhuren en/of zelf te bewonen.   Permanente bewoning is toegestaan. U wordt medeeigenaar van de algemene voorzieningen van de woonwijk met gelijksoortige woningen. De woonwijk is rum opgezet met een groot algemeen zwembad, tennisbanen, speeltoestellen etc. De prijs voor deze woning is € 360.000 incl BTW en de meer dan zeer complete luxe inventaris! Indien u interesse heeft stuurt u svp een mail dan informeren wij u uitgebreid.